Politica de confidențialitate

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Bonbon Bijoux Boutique are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile comunicate, respectiv comert on-line, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este procesarea si expedierea comenzii dumneavoastra de cumparare a produselor de pe site-ul nostru

Pentru a putea procesa comanda, avem nevoie de numele, prenumele, adresa de livrare si telefonul dumneavoastra.

Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate firmei de curierat pentru expedierea produselor comandate.

Datele dumneavoastra vor fi salvate doar in momentul in care optati pentru crearea unui cont pe site-ul www.bonbonbijoux.ro. In cazul in care comandati prin intermediu optiunii „Comanda fara cont”, datele d-voastra vor fi folosite doar pentru expedierea comenzii si nu vor fi folosite in scopuri informative, daca nu doriti acest lucru.